Nyt, om- eller tilbygninger

Hos DYG ULF BYG har vi mange års erfaring med om- og tilbygninger af både villaer, lejligheder og fritidshuse.

For at opnå et flot og sammenhængende resultat af en ny om- eller tilbygning er det vigtigt at vælge en løsning, der matcher husets stil og omgivelser. Vi rådgiver dig gerne om stilarter, budgetpriser og muligheder, ligesom vi også gerne udfører koordinering af byggeansøgninger m.m.

Nybyggeri

Står du overfor et spændende nybyggeri er det altafgørende at komme godt fra start. Lad og inspirere jer og hjælpe med byggeansøgning, samling af fagenterpriser og udførelse af netop jeres drøm.

Nyt tag

Tagarbejde kan være en kompleks opgave og i den forbindelse er det vigtigt at både kunden og tømren kender hele opgavens omfang. Derfor udfører vi gerne et gratis eftersyn af dit tag, inden vi påbegynder tagarbejdet.

Du kan læse mere om tagrenovering her

Nye vinduer og døre

Intet varer for evigt og såfremt det er tid til nye vinduer eller døre, så udskifter vi dem gerne. Derudover rådgiver vi naturligvis om de muligheder, der er bedst for dig.

Der kan være mange penge at spare i energiforbrug med de rigtige vinduer, døre og termoruder, ligesom der er mange kombinationer inden for træ og aluminium – alt efter hvor vedligeholdelsesfrit, du ønsker det.

Du kan læse mere og udskiftning og montering af nye vinduer og døre her

Stort og småt

Vi udfører alle former for serviceopgaver lige fra havelågen der binder til opførelse af jeres nye garage. Så husk på at ingen opgave er får lille eller stor – kontakt os endelig!

Kontakt os

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.