Hvad er bæredygtigt byggeri?

Et bæredygtigt byggeri defineres som et byggeri der tager hensyn til miljøet og klimaet. Et sådan byggeri skal tænke i alternativer til normerne for byggemetoder, der udleder store mængder af CO2 og benytter sig af ressourcer der ikke nødvendigvis er fornybare. 

Et bæredygtigt byggeri er ikke begrænset af materialerne, og kan enten være arkitektonisk og spændende eller enkelt og minimalistisk – det er helt op til dig.

Fordelene ved et bæredygtigt byggeri

Fordelene ved et bæredygtigt byggeri er mange. Det er både fordele for det generelle klima, som påvirker alle i det store billede, men også fordele for en selv, som kommer til udtryk i et godt indeklima og et lavt energiforbrug.

Med bæredygtigt byggeri arbejder vi med materialer som ikke er lavet af knapressourcer og tager højde for at anvende materialer der er lavet af genbrugte materialer hvor det er muligt, samt generelt vælger materialer ud fra deres miljøprofil.

Bæredygtigt byggeri med DYG ULF BYG

Vi sætter stor ære i at være med til at skabe bæredygtige byggerier som kan leve og udfolde sig arkitektonisk gennem flere generationer. Vi sikrer høj kvalitet gennem innovative byggeteknikker og materialer, som passer til det enkelte byggeri, så vi altid opnår det bedst mulige resultat.

Hvis du ønsker vores hjælp til at bygge dit bæredygtige projekt, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 51 49 71 01 eller på mail info@dygulfbyg.dk

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.