Byggeansøgning

En byggeansøgning kan være meget uoverskuelig og der er mange elementer i processen som der skal tages højde for. Kompetent sparring og rådgivning kan hjælpe dig til at undgå at lave de typiske fejl som ses i byggeansøgningerne, og derfor rådgiver vi dig og er med dig hele vejen i ansøgningsprocessen for at sikre os at du får den mest gnidningsfrie process.

Du kan læse mere om hvilke typiske fejl der forekommer i byggeansøgningerne her

Byggestyring

Når man bygger nyt er der mange ting der kan gå galt. Der indgår mange elementer i processen og vigtigst af alt er der mange overlap. Det vil sige at flere dele af processen har indflydelse på hinanden, og det er derfor vigtigt at have et overblik over hvordan man får det hele til at spille sammen uden at skulle til at lave ting i starten af byggeriet om, fordi de ikke er lavet så det passer med ting i midten eller slutningen af byggeriet.

Vi anbefaler at man har en ekstern byggeleder tilknyttet, hvad end man selv ønsker at stå for byggeriet eller vil have andre til at stå for det. Dette skyldes at en byggeleder har overblik over disse overlap og hvad man skal være opmærksom på, og dermed kan give kompetent og professionel sparring og rådgivning eller føre projektet i mål.

Byggerådgivning hos DYG ULF BYG

Hos DYG ULF BYG er god og faglig byggerådgivning en af vores kerneværdier. Vi rådgiver indenfor alt lige fra en byggeansøgning til en mindre tilbygning og byggestyring på helt store opgaver.

Direktør Peter Anderson er uddannet bygningskonstruktør og med sine mange år i branchen er han kompetent til at hjælpe med små- og store løsninger.

Skal vi rådgive dig i dit byggeprojekt?
Så kontakt os på telefon 51 49 71 01 eller på mail info@dygulfbyg.dk

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.