Tid til udskiftning af døre eller vinduer?

Intet varer for evigt og såfremt det er tid til nye vinduer eller døre, så udskifter vi dem gerne. Derudover rådgiver vi naturligvis om de muligheder der er bedst for dig.

Der kan være mange penge at spare i energiforbrug med de rigtige vinduer, døre og termoruder, ligesom der er mange kombinationer inden for træ og aluminium – alt efter hvor vedligeholdelsesfrit du ønsker det.

Energitilskud til udskiftning af vinduer

Der kan søges om energitilskud til udskiftning af vinduer i helårsboliger men ikke til sommerhuse/fritidshuse. Tilskuddet er lavet for at gøre boliger mere energivenlige og hjælper boligejere i huse såvel som etageejendomme til at få energirenoveret boligen billigere.

Du kan læse mere om og søge om energitilskud til udskiftning af dine vinduer her og kontakte os på telefon 51 49 71 01 eller på mail info@dygulfbyg.dk hvis du ønsker hjælp til at få udskiftet dine vinduer.

Hvornår skal du skifte vinduer?

Nye vinduer er ikke blot visuelt flot at se på, men kan være en nødvendighed. Der findes en række pejlemærker som du kan følge, for at finde ud af om du skal have skiftet vinduer. De 3 mest normale tegn på at de skal skiftes er:

  • Dug og kondens på indersiden af vinduerne
  • Det trækker fra vinduerne
  • Din varmeregning er højere end hvad der kan forventes af din boligs størrelse

Specielt dug og kondens skal du være opmærksom på. I milde tilfælde kan det afhjælpes ved at udlufte regulært, men i værste fald kan det gøre indeklimaet så fugtigt at du risikerer at få skimmelsvamp i boligen.

Klimaet i Danmark er generelt hårdt for døre og vinduer hvilket gør at udskiftningstiden er hurtigere end i lande der har et mere tørt og varmt klima.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.